Köszönet a megtalált kislányoktól

Az eltűnt kislányokKedves Nénink és Bácsik!

Mivel én még csak elsős vagyok anyut kértem meg, hogy segítsen megírni ezt a levelet. Nagyon szépen köszönöm, hogy megkerestettek minket. A bácsi aki megtalált minket azt mondta hősök vagyunk. Szerintem Ti vagytok azok. Anyu elmesélte, hogy még a sötétben is kerestettek minket. Már jól vagyunk és az én arcom is szebb. Szeretnék kérni valamit. Mivel én nem találkoztam veletek megköszönném, ha egy fényképet tudnátok nekem küldeni. Nagyon köszönöm, hogy ott voltatok és segítettetek nekünk. Most már elárulom, hogy nagyon féltünk és sírtunk is.

Viki leveleViki

 Tisztelt Hölgyek, Urak!

Szeretném kislányom köszönetét kiegészíteni. Arra, hogy megköszönjük amit tettek értünk nehéz szavakat kitalálni. Vissza adták nekünk azt ami a legfontosabb az életünkben. A gyermekünket. Nem tudom köszönetünket, hogy tudnánk kifejezni, de ha esetleg munkájukat, valamilyen formában támogatni, segíteni tudjuk kérem jelezzék felénk.

Mégegyszer köszönet Önöknek!

pilisilanyok9 

ifj. Nagy Ferencné, Viki anyukája

2006. június 12-13. Pilisszentléleki kutatás

 

 

 

 

 

 

 Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitányság köszönete

A lányok levele 3."Úgy érezzük, hogy amit teszünk csak egy csepp a tengerben. Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger."

Kalkuttai Teréz Anya

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a kutatásban részt vett személyi állomány nevében ezúton tisztelettel megköszönöm az áldozatkész segítséget, amelyet a Magyar Barlangi Mentőszolgálat 2006. június 12-13-án, a Pilisszentlélek térségében elrendelt kutatási feladat végrehajtása során nyújtott.

További együttműködésünkben bízva kívánok sok sikertA rendőrfőkapitány levele jövőbeni feladataikhoz.

Dr. Illés László r.dandártábornok - főkapitány

További részletek ide kattintva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Támogatóink